当前位置: 学校首页>>学术动态>>正文

高端学术讲座——PC-based Automated Design Program for Tunnel Blasting: TunDesign4
2017-06-12     (浏览:)

题目(Title):PC-based Automated Design Program for Tunnel Blasting: TunDesign4

主讲人(Speaker): Prof. Chung-In Lee(李正仁)

时间(Time):2017年6月16日(周五)上午9:00

地点(Venue):南校区4号楼311报告厅

Introduction of Prof. Chung-In Lee: Professor Chung-In Lee(李正仁) is currently a Professor Emeritus at Seoul National University and a Fellow of the National Academy of Engineering of Korea. During his professorship at Seoul National University for 32 years, he introduced rock mechanics to Korea since he began his career at Seoul National University just after he returned from Japan in 1974 and educated 29 Ph.D. students, 82 Master’s students and lots of undergraduate students, who are currently playing key roles at universities, national institutes, construction companies and government agencies in Korea and abroad.Professor Lee’s vigorous research activity covers the mechanical/hydrological properties of rock, design and stability analysis of discontinuous rock structures such as tunnel and cavern, and blasting vibration. His research work was published in more than 230 technical articles including 121 academic journal papers and 110 international conference papers.He has served in many professional societies as a leader including the Korean Society for Rock Mechanics, Korean Institute of Mineral and Energy Resources Engineers, Korean Geotechnical Society and International Society for Rock Mechanics. He was the Vice-President for Asia of the ISRM from 1999-2003. Especially, he established Asian Rock Mechanics Symposium and ARMS Award.Professor Lee received many awards including “Hyeoksin Medal” of Order of Science and Technology Merit from Korean Government in 2005 for his outstanding achievements. He is a Fellow of International Society for Rock Mechanics, for lifetime.

All teachers and students will be welcome!

研究生处、对外合作与交流办公室、建筑工程学院

2017年6月12日